Over BNS People

Hoe BNS People begon

Wij zijn gestart in 2011, oprichter Cees Noorderijk en backoffice specialist Jordi de Haan werken al vanaf dag één samen. Ondertussen bestaat ons kantoor uit acht specialisten. Dagelijks wordt er hard gewerkt aan het gezamenlijke doel:
 
De uitzendkracht moet centraal staan tijdens het uitzendproces!
 

De kern van BNS People

Wij focussen ons niet op de laagste tarieven of op zoveel mogelijk omzet. Dit draagt niet bij aan onze kernwaarden, die al vanaf het begin gelden:

  • kennis;
  • kwaliteit;
  • transparantie;
  • betrouwbaarheid.

Met deze kernwaarden zijn wij al ruim zes jaar in staat om voor zowel uitzendkracht als opdrachtgever toegevoegde waarde te bieden. Wij houden van duidelijke afspraken, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Bovendien doen en denken wij graag tegelijk.


Resultaat

Op dit moment werken er ruim 300 medewerkers bij ons. Zij staan iedere dag vroeg op of zijn juist zo flexibel dat ze om 23.00 uur beginnen. Allemaal om onze opdrachtgevers voor korte of langere periode te ondersteunen in hun werk.  

 
De medewerkers van BNS People zijn "samenwerkers"

De medewerkers van BNS People werken onder het motto "samenwerkers". Het doel van samenwerkers is, zowel Nederlandse vakmensen als arbeidskrachten uit Polen, Duitsland en Roemenië iedere dag met een glimlach naar het werk laten gaan.
 
De basis hiervoor zijn goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, fatsoenlijke huisvesting, vervoer en duidelijke afspraken over het werk voor zowel de uitzendkracht als opdrachtgever van BNS People.
 

Grenzeloze ambities

Een laptop, eenvoudige software en een stapel cv’s waren in 2011 de basis.
 
Slimme technologieën, big data en social branding helpen ons vandaag om ervoor te zorgen dat de uitzendkracht ook morgen nog centraal staat, waar ook ter wereld.
 

Wij zijn de #samenwerkers!

Wij zijn gespecialiseerd in

ABU SNA Certificering TUV Nederland SNF