Uitzenden

Uitzenden

Kwaliteit en betrouwbaarheid is leidend, een goed tarief is logisch


Visie & missie uitzenden
BNS is niet bezig met “zomaar uitzenden”, maar structureel bezig met het bieden van totaaloplossingen voor uw organisatie. BNS wil investeren in een nieuwe opdrachtgever. Een lange termijn relatie ontwikkelen, om zo uw flexkosten naar een zo laag mogelijk niveau te brengen. Zonder dat u inlevert aan kwaliteit. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Flexibiliteit vs continuïteit
Uw organisatie wordt voor een deel draaiende gehouden door flexibele arbeidskrachten. Het is voor u erg belangrijk dat er ingekrompen wordt  bij minder werkaanbod, en er continuïteit geboden word tijdens drukke perioden. Of het nu gaat om gecertificeerd personeel of om hardwerkend ongediplomeerd personeel, BNS biedt op ieder niveau tijdelijke of vaste krachten. Dit kan één persoon voor een dag zijn of een complete productielijn voor de komende jaren.

Werving en selectie in Nederland, Duitsland en Polen
Belangrijk is dat onze recruiters in de betreffende wervingslanden bekend zijn met uw organisatie en op de hoogte zijn van uw wensen. Op welke manier moet een uitzendkracht communiceren? voor welke periode wilt u ze inzetten? Gediplomeerd of ongeschoold personeel? zomaar een aantal cruciale punten die van belang zijn voor uw organisatie. Nadat wij dit in kaart hebben gebracht kunt u gebruik maken van onze kostenloze try-outs. Bevalt dat? Dan zetten wij in op een langdurige samenwerking.
Detacheren

Detacheren

Maatwerk is de standaard 
 

Niet alleen als het om de inzet van de juiste mensen gaat, maar ook bij de invulling van de specifieke contractvorm.
Welk contract de voorkeur verdient, hangt voornamelijk af van uw doelstellingen. Omdat deze per situatie kunnen verschillen, denkt BNS people graag met u mee.

Indien het gaat om projectmatig inlenen, dan stopt de detachering wanneer uw project voltooid is. Ook voor de complete werving & selectie voor structurele tekorten kunt u gerust bij ons terecht. Wanneer uw organisatie de medewerker een vast dienstverband aan wil bieden, bent u bij BNS People aan het juiste adres.

Detachering blijft maatwerk, de mogelijkheden zijn dan ook talloos!
Inhouse service

Inhouse service

Uw partner bij het realiseren van maximaal rendement


Op elk moment kunnen meeveren met een steeds wisselende klantvraag?

Deze tijd vraagt om veerkrachtige bedrijven. BNS People is uw partner bij het realiseren van maximaal efficiency en hoge kwaliteit voor grootschalige operaties in de food, logistiek en de industrie.

Met slimme oplossingen op het gebied van poolmanagement en planning van uw flexschil zorgen onze consultants dat u altijd en snel beschikt over de juiste mensen met de juiste kwalificaties.
Onze inhouse consultant werkt bij u in huis. Daardoor kent hij het reilen en zeilen binnen uw organisatie en de pieken en dalen in uw orderpatroon. Daarmee bent u altijd verzekerd van de juiste mensen, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw eigen flexpool samen!
Payroll service

Payroll service

Uw loon- en personeelsadministratie door ons verzorgd?
 

Met payrolling nemen wij het contractbeheer, de administratie en de verloning van uw medewerkers van u over. Inclusief de juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. U zorgt zelf voor de werving, selectie en de begeleiding op de werkplek. U loopt geen risico’s en blijft zelf de baas.

Wij bieden u kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid op korte én lange termijn. U kunt met een gerust hart uw administratieve en juridische HR-zaken aan ons overlaten, want wij zijn volledig op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Daarnaast garanderen wij u een betrouwbare dienstverlening een transparant proces, en een uiterst gebruiksvriendelijk klantportal waarin u de lopende contracten, lonen/tarieven en uw facturen kunt inzien.

  • U verlaagt de totale vaste loonkosten omdat uw personeel een arbeidsovereenkomst heeft met BNS People.
  • U loopt geen arbeidsrechtelijk risico.
  • Het is efficiënt, u bespaart veel tijd en kunt zich volledig richten op andere activiteiten.
  • U heeft de zekerheid dat wij op een kwalitatieve wijze invulling geven aan alle werkgeversverplichtingen.
  • BNS People Payroll Service is aantrekkelijk geprijsd.
ABU SNA Certificering TUV Nederland SNF