Technische opleidingen

Bekijk overzicht

Foodsector opleidingen

Bekijk overzicht

Vakkundig kun je worden

Als je passie hebt voor je werk, wil je er goed in zijn. Jezelf ontwikkelen. Daarom biedt BNS people je de mogelijkheid je vakkundigheid te vergroten door een opleiding te volgen. Je kunt ook zonder enige ervaring het vak leren. Vier dagen leren terwijl je werkt, één dag per week naar school. Je hoeft zelf geen leer-werkplek te zoeken en je krijgt meteen salaris.

BNS people begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een voortgezet vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent is er volop werk voor je in de techniek. Met goede doorgroeimogelijkheden. De branches waarin BNS opleidingen aanbied zijn o.a. koeltechiek, installatietechniek, metaaltechniek en de civiel techniek.
 

Meteen aan de slag?

Weet jij al wat je wilt? En kun je niet wachten om te beginnen? Maak met BNS people een afspraak voor een intakegesprek. Dan gaan wij op zoek naar een passend leerbedrijf.

Je maakt kennis met het bedrijf, ondertekent een arbeidsovereenkomst met BNS people en schrijft je in bij een Regionaal Opleidingen Centrum ROC (BPVO) en dan kun je aan de slag!

Vakkracht in de foodsector

Wil je als productiekracht aan de slag in de foodsector maar de komende jaren wel door groeien naar 'productiechef versindustrie' of naar productievakkracht vleesindustrie. Dan kun je via BNS People een SVO opleiding volgen en tegelijkertijd praktijk ervaring opdoen bij een van onze opdrachtgevers. Je maakt kennis met het bedrijf, ondertekent een arbeidsovereenkomst met BNS people en schrijft je in bij een SVO opleiding bij jouw in de buurt.
 

Allround cursussen foodsector

BNS People verzorgt niet alleen vakopleidingen maar ook cursussen en trainingen gericht op hygiëne voorschriften die gelden als een opdrachtgever werkt onder de HACCP normen. Deze mogelijkheden bieden wij in samenwerking met onze opdrachtgever aan zowel Nederlandse als Oost-Europese medewerkers.

ABU SNA Certificering TUV Nederland SNF